3 Coffees


Títol de la cançó
3 Coffees
Comentaris del compositor
Cançó que representa un dia en el que els tres components del Marc Ferrer Trio van anar a prendre un cafè i tot el que va succeir allà.
Teoria del color de Goethe
S'han utilitzat els colors divertit (#c4758), descans (#B46F72), simpatia (#A17E5E), calor (#FB7C5B), proximitat (#E3A78B), plaer (#C7A889) i rodó (#FABB92). (Veure annex 1 en totes les fitxes)
Saturació del color
S'ha utilitzat una saturació alta en la safata dels cafès i en la il·luminació per crear elements focals que captin l'atenció.
Valor del color
Els colors del dibuix són de valor alt, són vibrants i intensos per transmetre sensació de felicitat.
Harmonia del color
S'ha utilitzat una paleta de colors d'harmonies de color anàloga i monocromàtica per transmetre comoditat i una atmosfera pròpia.
Composició
El dibuix segueix el tipus d'estructura de la regla dels terços. Els seus tres punts focals són la safata amb els cafès, la cara del cambrer i les llums del sostre.
Percepció
El color vermell de la safata dels cafès crida l'atenció de l'espectador pel seu alt valor i pel fet de ser vermell, el color que més perceben els nostres ulls. Així doncs, el primer en el que ens fixem en mirar el dibuix és en els tres cafès, després en la cara del cambrer i, finalment, en els llums del sostre.