Conclusions del Treball de Recerca

Són múltiples els estudis que s'han fet en molts àmbits diferents que demostren la influència del color en la psicologia humana. No solament des del punt de vista de la psicologia mèdica, sinó que també la publicitat, medi ambient i altres àmbits apliquen aquests estudis a la realitat quotidiana. Exemples d'aquesta aplicació poden ser els colors usats ens els embalatges dels productes per fer.-los més atraients, els de les parets de les presons que fan abaixar el grau de conflictivitat o els de les pintures exteriors de les fàbriques perquè s'integrin eficientment en l'entorn natural que els envolta.

Aquest treball ha servit per comprovar de nou aquesta influència del color sobre la ment humana creant, sobre la música del disc, aquests dibuixos amb els colors adequats a allò que pretenien transmetre tant el compositor com la il·lustradora. Malgrat els estudis exposats anteriorment, no deixa de ser una sorpresa poder aplicar personalment aquestes idees posant-les a la pràctica i comprovar-ne els resultats. 

Així mateix també és una satisfacció haver pogut realitzar un segon objectiu que anava apareixent a mesura que anava evolucionant el treball. Aquest segon objectiu, conseqüència del primer, ha estat el de poder editar un “disc dibuixat” que es presenta amb aquest treball i que ja es troba publicat així com la creació del blog <3coffeesilapsicologiadelcolor.blogspot.com> on es pot aprofundir també en tots els aspectes concrets d'aquest treball.

A partir d'aquí, fruit de la col·laboració amb Marc Ferrer Trio, s'obre la porta a un nou objectiu: el de fer un “llibre musical”, és a dir, partint d'un llibre de dibuixos poder fer la música que l'acompanyi i el completi.